Спасибо, ваше сообщение принято.

Наши менеджеры обработают его
и свяжутся с Вами максимально быстро.

Корзина пуста

ОКУ «Житомирский областной перинатальный центр»

ОКУ «Житомирский областной перинатальный центр»
0.00
Рейтинг

Просмотров: 12622

Проголосовало: 0

Отзывов: 3

Ваша оценка:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ірина Михайлевська
12.05.2016

Сьогодні моя доньеа з направленням звернулась до центру... Залишилось неприємне враження.1 Лікар Воєвода С.В розпочала прийом з розмови про те, як важливо виявити інфекції на ранніх стадія вагітності та про те, що без цих дослілів вона не в змозі буде поставити діагноз - як результат 700 грн. чек - аналіз крові (та в чеку написано, що це благодійний внесок) ще бігала купувати шприці та рукавички, заплативши попередньо 700 !!!! грн. І це комунальний заклад? Немає меж сорому у цієї лікарки. А про проблеми з якими звернулись відповідь:- Від цього ніхто не захищений. P.S.Майбутні матусі, якщо Ви хочете, щоб Вас не чули і не бачили на прийомі- звертайтесь до Воєводи С.В.

Анна
01.06.2016

Полностью согласна с Ириной!!! Никакого уважения к будущим мамам нет! Я даже не знаю за что там Ольга Фреймут награду оставила. Стыд и позор Этому отделению! Всё начинается ещё с регистратуры, где сидят тётки в годах и не знают не то что программы которая у них установлена, а и букв на клавиатуре! На счёт Воеводы С. В. это полностью отдельный разговор. За месяц мне выпало *счастье* аж 3 раза у неё побывать!!! Только для того чтоб попасть,надо сначала приехать до 8 утра и простоять очередь в регистратуру, а потом пару часов под кабинетом. За три посещения ни одного приятного момента. Каждый раз уходила в истерике и слезах. Вместо того что б поддержать и подсказать что то, настраивает только на плохое! Сегодня не смогла добиться её заключения (тётки в регитстратуре не смогли записать на прием), так пошла к зав. отделения Алексийчук Наталье Михайловне, так та вообще выставила за двери, потому что она очень занята (с кем то весело общалась по мобильному). В общем скажу так: будущие мамочки, если вас вдруг направляют в перинатальный центр на консультацию, не ходите! Поберегите здоровье своих деток и своё!!!

Настя
27.09.2016

З приводу того, що викачка грошей йде на кожному кроці - це точно! Навіть рукавички, шприци (які по Закону забезпечуються державою в таких закладах), за УЗД "подякуєш узісту, дасиш 100 грн", то заводять в якусь кімнату написати заяву на "благодійний внесок" (це така оплата за аналіз), це вже не кажучи про бескінечні направлення на дорогі аналізи в Малікс-Мед і ліки, без яких цілком можна обходитись, але приписують їх всім підряд як не зайві. Черги завжди дуже неорганізовані і затяжні. Записатись по телефону в реєстратурі не можна, потрібно тільки особисто приходити, навіть щоб записатись. Я була кращої думки про цей заклад. Щодо Воєводи С, В. ... як спеціаліст по беспліддю - знає свою справу і багатьом допомогла, але не забуде вам натякнути, що її послуги дуже цінні і від винагороди вона точно не відмовиться.

Имя: *
E-mail: *
Отзыв: *
Код защиты: *  Сменить код
* - поля, обязательные для заполнения