Спасибо, ваше сообщение принято.

Наши менеджеры обработают его
и свяжутся с Вами максимально быстро.

Корзина пуста

Клиника лазерной микрохирургии глаза АS

Клиника лазерной микрохирургии глаза АS
5.00
Рейтинг

Просмотров: 5000

Проголосовало: 1

Отзывов: 0

Ваша оценка:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Клініка Лазерної Мікрохірургії Ока «AS» - це сучасна клініка з потужною лікувально  діагностичною базою та розвинутою мережею представництв по Україні. Клініка «AS» - це щороку більше 4000 операцій, та більше 14000 діагностично-консультативних обстежень.

Клініка «AS» - це команда професіоналів, яка більше 20 років успішно працює разом з офтальмохірургом А.І. Совва.

В 2007 році Клініка стала переможцем Всеукраїнської акції «Лідер 2007 року».

В 2008 році Клініка «AS» була сертифікована по міжнародній системі управління якістю стосовно надання офтальмологічних послуг (ДСТУ ISO 9001:2001).

В арсеналі Клініки «AS» - найрізноманітніше і найсучасніше обладнання, яке забезпечує можливість надання діагностичних та лікувальних послуг на найвищому рівні, як дорослим, так і дітям.

А.І. Совва безпосередньо під керівництвом академіка С.М. Федорова успішно опанував лазерне лікування, такого розповсюдженого на сьогоднішній день захворювання, як катаракта.

Сьогодні А.І. Совва єдиний лікар в Україні, який пройшов навчання в МНТК МГ та має дозвіл на використання лазерної методики.

Перевага Лазерної методики перед ультразвуковою в першу чергу в відсутності ризику опіків ока під час операції, відсутність „штовхання” катаракти та травматизації ока під час операції, та швидкість проведення операції.

Вперше в Західному регіоні Клініка “AS” почала застосовувати фемтосекундний лазер LenSx всесвітньо відомої фірми Alcon. Перевага даної технології в тому що найризикованіші етапи процедури видалення катаракти проходять без механічної дії хірургічних інструментів.

 

ДІАГНОСТИКА:

- лазерна безконтактна біометрія ока;

- ультразвукова діагностика oкa;

-  комп'ютерне безконтактне вимірювання очного тиску;

- комп'ютерна рефрактометрія з підбором окулярів та контактних лінз;

- електронна тонографія;

- біомікроскопія oкa та офтальмоскопія;

- тонографія сітківки.

- дитяча розширена діагностика.

ЛІКУВАННЯ:

- лазерне лікування катаракти;

- використання кришталиків кращих світових виробників;

- ексімерлазерна корекція зору - відновлення зору без окулярів та контактних лінз;

- лазерне лікування сітківки;

- лазерне лікування вторинних катаракт;

кріоретінопексія (укріплення сітківки);

хірургічне видалення птерігіума;

лікування глаукоми (імплантація EX-PRESS);

 

НАШІ ПЕРЕВАГИ

-         Операції проводить Заслужений лікар України, член європейської асоціації хірургів, лікар вищої категорії Анатолій Ігорович Совва;

-         Видалення катаракти лазерною та ультразвуковою методиками;

-         Вперше в Україні використовуеться мікроскоп OPMI LUMERA® 700 з технологією зображення високої чіткості High Definition стандарту FullHD виробництва Carl Zeiss;

-         Розрахунок кришталиків проводиться на лазерному біометрі останнього покоління IOL MASTER 500, компанії Carl Zeiss;

-         Одна з найбільших в Україні баз штучних кришталиків, що дає можливість пацієнту обрати кришталик під будь-яку фінансову можливість;

-         Наявність пансіонату для пацієнта та родичів з 3 разовим харчуванням та цілодобовим медичним доглядом.

 

ДИТЯЧА ДІАГНОСТИКА

Клініка «AS» це найсучасніше обладнання для обстеження та лікування дітей починаючи з 3х років. В клініці функціонує дитяче амбулаторне відділення,яке оснащене сучасним діагностично-лікувальним обладнанням. Наявність провідних технологій дозволяє провести повне діагностичне обстеження органу зору дитини.

Всі методики виконуються безконтактно та безболісно. Це дозволяє дитині та батькам почувати себе комфортно та займає по часу біля однієї години. За результатами діагностики призна-чається апаратне лікування.

Курс включає в себе 10-15 занять, які проводяться в зручний для пацієнтів час,та займають біля 1-1,5 години.

На протязі лікування застосовуються численні методики, кожна з них діє на окрему ланку патологічного процесу, їхнє поєднання забезпечує покращення зору.

Курс складається індивідуально, з урахуванням особливостей захворювання та віку дитини. В клініці працює кабінет дитячої контактноі корекціі зору, де батьки та діти можуть отримати консультацію лікаря – контактолога. В арсеналі м’які контактні лінзи провідних фірм світу.

ЛАЗЕРНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ЗОРУ

Ексімерлазернее відділення обладнане найновішим та точним обладнанням.

Позбутись окулярів та контактних лінз Вам допоможе наш новий високотехнологіічний комплекс ALLEGRETTO виробництво (USA-Germany).

Щоб лікування було максимально ефективним, лікар до операції проводить ретельне обстеження хворого. Лазерний комплекс  Allegretto Eye-Q (від копанії WaveLight), використовуючи дані обстеження, складає план операції по корекції з чітко передбачуваним результатом. Сучасні технології, що використовуються при створенні лазерного комплексу ALLEGRETTO Eye-Q, дозволяє скоротити час лікування до декількох секунд в порівнянні з іншими лазерними системами. ALLEGRETTO Eye-Q являються сьогодні не тільки самими швидкими в світі (час корекції 1 діоптрії при короткозорості складає менше 2 секунд), але і дозволені до використання в найбільш широкому рефракційному діапазоні як при короткозорості, так і далекозорості  та астигматизмі.