Спасибо, ваше сообщение принято.

Наши менеджеры обработают его
и свяжутся с Вами максимально быстро.

Корзина пуста

Направления консультаций:
Детские врачи
Акушер-гинеколог
Всего вопросов
Аня:18.02.2015
Доброго вечора! У мене зараз закінчується 12 тиждень вагітності. Вагітність друга, перша закінчилась викиднем на 6 тижні. До вагітності в аналізі крові були понижені тромбоцити - 155, при нормі в лабораторії 180-360. А сьогодні здала аналізи- тромбоцити знизились до 123, гематокрит 34.8 при нормі 35-54, лейкоцити 9.78 при нормі 4-9,Середній обсяг тромбоцитів (MPV) 13.6 при нормі 6-13, Нейтрофіли (на 100 лейкоцитів) 73.9 - при нормі 47-72, Нейтрофіли (абс.) 7.22 при нормі1.56 – 6.13, Еозинофіли (на 100 лейкоцитів) 0.4 при нормі 0.5-5.0. Решта показників в межах норми. При здачі аналізів мене трохи боліло горло. Підкажіть, будь-ласка, як можна підняти кількість тромбоцитів у крові? Наскільки небезпечні такі порушення в аналізі крові у вагітної? І ще мене цікавить, чи можна займатись сексом під час вагітності? Пару днів тому робили узд, писали, що все в нормі, але коли я ходжу цілий день, то буває ниття внизу живота. А ще у нас з чоловіком в крові є герпес 2 типу. Потрібно використовувати презервативи? дуже надіюсь на Вашу допомогу, бо дуже переживаю по цьому поводу. Дякую
Здравствуйте. Вам нужна консультация гематолога. При наличии боли в животе и выделений, занятия сексом лучше отложить.
Евсикова Александра Ивановна
Инна:17.02.2015
Здравствуйте!У меня беременность 13 недель ровно. На 11 неделе я была на узи, все хорошо. Все вуализируется. Плод двигается,сердечко слышала. Только шейка матки укорочена,но сказали что на таком сроке нормально это. Потом сдавала анализ на патологию ребенка,трисомия 21 средний результат. По возрасту 1:941, а по плоду 1:491. Плохой результат? Мне 24 года,муж у меня первый.
Елена:16.02.2015
Добрый день! Помогите расшифровать результаты анализов.Спасибо! Аналіз К+ К- HBsAg австралійский антиген 2,99 0,09 0,032 негативний до 0,190, позитивний більше 0,3 Кардіоліпіновий антиген ( VDRL.) якісний аналіз
Анна:09.02.2015
Проконсультируйте по такому вопросу: у девушки задержка 9-ый день. Последний половой акт был 2 недели назад. Тест на беременность показал отрицательный результат. Полгода назад принимали экстренный контрацептив "Постинор". С той поры, через 1 менструацию, цикл сбился на несколько дней. Девушка также за январь-февраль переносила определенные физические нагрузки (в спортзале). Что это может быть и возможна ли беременность?
Здравствуйте. Девушке необходимо сдать анализ крови на ХГЧ. При наличии высоких показателей, очно посетить гинеколога.
Евсикова Александра Ивановна
И на будущее задуматься о контрацепции "до того" чтобы потом не устраивать своему организму гормональные стрессы постинорами.
Бутко  Віталій
С уважением, Бутко Віталій
Олена:09.02.2015
Доброго дня, Олександро Іванівна. Дуже Вам вдячна за відповідь!!! Які саме додаткові аналізи ви порадили б мені здати?
Доброго дня. Спочатку здайте аналіз крові на ХГЛ, при низьких показниках додатково здайте ЗА крові і мочі, які включають підрахунок лейкоцитарної формули. При наявності запального процесу, відвідайте свого гінеколога.
Евсикова Александра Ивановна
Наталя:09.02.2015
Доброго дня!Ми з чоловіком плануємо вагітність .Після обстеження у чоловіка виявили молочницю. Призначили Итракон в капс. і Пімафуцин крем - лікування на 5 днів. у мене симптомів молочниці немає. Чи можна нам продовжувати планувати вагітність? Чи не відобразиться якось на плоді прийом цих лікарських препаратів ? І ще у мене є підозра на повишений пролактин , але аналіз маю здавати аж через два тижні. Чи можна зараз вагітніти? Дякую.
Доброго дня!У чоловіка наявні симптоми молочниці (кандидозу)? Якщо Ви живете відкритим статевим життям, то у Вас тоді також по логіці має бути кандидоз. Якщо у вас підвищений рівень пролактину, то завагітніти буде проблематично. Спочатку потрібно здати аналіз крові на пролактин на 2-3 день менструального циклу і, якщо рівень дійсно підвищений, то зверніться до гінеколога для призначення терапії. Протигрибкові препарати на якість еякуляту не впливають.
Палыга   Игорь Евгеньевич
Яна:06.02.2015
Здраствуйте! Мне 25 лет, мужу 27 лет. Планируем беременность 6-ой месяц. Я уверена, что фолликул вышел 3 февраля, но почему-то не поднялась базальная температура. Почему так? Заранее благодарна за помощь!!!
Здравствуйте, Яна! Почему Вы так уверены, что овуляция прошла? Измерение базальной температуры, например, на сегодняшний день является устаревшей трудоемкой методикой. Я бы советовал проведение фолликулометрии как объективный метод наблюдения за ростом доминантного фолликула и прохождением овуляции. Если Вы уже 6 месяцев живете открытой половой жизнью и не беременеете, то рационально обследоваться, а не пользоваться неэффективными методами наших мам и бабушек.
Палыга   Игорь Евгеньевич
Татьяна:06.02.2015
Добрый день! У меня сейчас 16 неделя беременности. Первый раз сдавала бакпосев мочи определили сапрофитный стафилококк. Я решила пересдать анализ в другой лаборатории, там уже показало стафилококк гемолитический. Все-таки решила сдать третий раз для подтверждения одного из предыдущих результатов и получила следующий результат: стафилококк эпидермальный. Подскажите, пожалуйста, чему можно верить и что в таком случае делать? Буду благодарна за ответ.
Здравствуйте. Виды этих бактерий поддаются лечению и редко приводят к нежелательным последствиям. Обратитесь к лечащему врачу для назначения соответствующего лечения. Также повышайте иммунную систему.
Евсикова Александра Ивановна
Дарья:03.02.2015
Здравствуйте! Год назад я родила первого ребенка! Когда ребенку было 4 месяца забеременела, был медикаментозный аборт, прошел хорошо без осложнений! После этого предохранялась только свечами фарматекса следовала всем инструкциям! Недавно узнала что беременна! Скажите пожалуйста то, что беременность случилась на фоне приема свечей не будет ли она с осложнениями? Какая вероятность патологий? И как это может отразится на плод? Я очень переживаю, нужно ли в этом случае делать аборт ? Читала на форумах, что из за каких то компонентов содержащихся в фарматексе, беременность нужно прекращать! (Дарья)
Здравствуйте. Исследование показало, что какого-либо вредного воздействия, связанного с использованием данного препарата во время беременности обнаружено не было. Но Вам необходимо будет сделать УЗД и анализы на патологии, как и в любом другом случаи беременности.
Евсикова Александра Ивановна
Олена:03.02.2015
Доброго дня. Я вже Вам писала, що перед попередніми місячними в мене протягом трьох днів була коричнева мазанина і під час цього були спазми в животі. Моя лікар гінеколог, сказала зробити УЗД, сказала, що результати добрі, але майже кожен день я відчуваю слабість і мені дуже сильно крутиться голова. УЗД робила на 10 день циклу. Матка в правильному положенні, з чіткими контурами. Розмірами:58х34х58 мм. Міометрій - однорідної будови. Шийковий канал - зімкнений, недеформований, без паталогічних включень. Ендометрій:товщиною 8,3 мм трьохшаровий. Праві додатки: Правий яйник - типового розташування. Розмірами: 31х21 мм, містить фолікули діаметром 3-5 мм. Права маткова труба не візуалізована. Ліві додатки: Лівий яйник - типового розташування. Розмірами: 36х24 мм, містить фолікули діаметром 3-5 мм, максимальний фолікул діаметром 16 мм. Ліва маткова труба не візуалізована. Дугласів простір містить незначну кількість вільної рідини (лікар УЗД чомусь здивувалась побачивши рідину). Рекомендовано: УЗ- контроль в динаміці. Скажіть будьласка, чи це нормально, що в дугласовому просторі міститься рідина на 10 день циклу? Чи це якось може бути пов'язано з коричневою мазаниною перед місячними і з моїми постійними головокружіннями?
Доброго дня. При наявності рідини в дугласовому просторі і при наявності додаткових симптомів ( головокружіння, виділення, біль у животі) Вам необхідно здати додаткові аналізи, щоб виключити запальний процес, позаматкову вагітність, новоутворення.
Евсикова Александра Ивановна
